آسان رایان

آسان رایان

آسان رایان، ثبت دامنه و فروش هاست
آسان رایان

آسان رایان

آسان رایان، ثبت دامنه و فروش هاست

نحوه تبدیل وبلاگ به سایت



اگر وبلاگی دارید که تمایل دارید با آدرس دامنه اختصاصی خودتون نمایش داده بشه یا به عبارت دیگه می خواهید وبلاگتون رو به سایت تبدیل کنید به راحتی با انجام مراحل زیر می توانید این کار را انجام دهید:


در حقیقت با استفاده از تنظیمات داخل وبلاگ علاوه بر اینکه با آدرسی مشابه asanrayan.blogfa.com وبلاگ شما در دسترس می باشد,می تواند با آدرس های asanrayan.ir یا asanrayan.com نیز در دسترس باشد,برای این کار فقط کافیست نام و آدرس دامنه خود را در بخش مدیریت وبلاگ منوی تنظیمات و دیگر امکانات زیر منوی اتصال دامنه به وبلاگ وارد نمایید و DNS هایی که توسط وبلاگ به شما داده می شود را روی دامنه تون تنظیم کنید ,البته لازم به ذکر است شما برای این کار باید از قبل دامنه مورد نظرتون رو ثبت کرده باشید.

برای این کار می تونید با کلیک روی لینک زیر دامنه دلخواهتون رو ثبت کنید:

 

همانطور که گفته شد بعد از ثبت کردن دامنه شما می توانید در قسمت مدیریت وبلاگ, منوی تنظیمات و دیگر امکانات و سپس گزینه اتصال دامنه به وبلاگ را انتخاب کنید.در این صفحه نام دامنه که همان آدرس سایت می باشد را وارد کرده سپس نام و مشخصات مالک دامنه را وارد کنید.

در صورتی که دامنه متعلق به شما نباشد در صورت نارضایتی مالک دامنه , وبلاگ شما حذف خواهد شد.
بعد از اتصال دامنه به وبلاگ شما باید دی ان اس دامنه خود را به همان دی ان اس هایی که وبلاگ به شما معرفی می کند تغییردهید

به عنوان مثال: 
Ns1.blogfa.com
Ns2.blogfa.com

 

آنچه که باید در مورد میزبانی وب بدانیم

منظور از میزبانی وب یا خدمات هاستینگ، سرویسی است که وبسایت شما را در دسترس کاربران قرار میدهد.
هدف این است که وبسایت شما توسط دیگران در اینترنت دیده شود. به منظور تحقق این هدف، شما باید اطمینان حاصل کنید که سایت خود را برروی سروری فعال کرده اید که 24 ساعت روز و 7 روز هفته پویا میباشد. این سرور همان میزبانی وب است. تمامی فایلها و کدها  برروی هاست ذخیره شده و زمانیکه بازدیدکنندگان به سایت شما وارد میشوند اطلاعات را از آنجا دریافت میکنند.
اینترنت چیست؟
اینترنت یک سیستم جهانی به هم پیوسته و شامل شبکه های کامپیوتری ای است که به بیلیون ها کاربر در سرتاسر جهان سرویس میدهند. به عبارت دیگر شامل میلیون ها شبکه از شبکه های خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی میشود که بوسیله سیم، فیبر نوری یا وایرلس به هم متصل شده اند.
اینترنت به دو بخش  کاربران (مرورگرها ) و سرورها دسته بندی میشود.

ارتباط میان سرور و کاربران


ارتباط میان سرور و کاربران

مرورگر ها نرم افزارهایی (مانند فایرفاکس و گوگل  کروم) هستند که شما از آنها برای دسترسی به اینترنت استفاده میکنید و هر زمان شما به یک وبسایت بروید، مرورگر های شما درخواست هایی را برای دریافت اطلاعات به سرورهای میزبانی وب میفرستند.