آسان رایان

آسان رایان

آسان رایان، ثبت دامنه و فروش هاست
آسان رایان

آسان رایان

آسان رایان، ثبت دامنه و فروش هاست

چرا آسان رایان


چرا آسان رایان


چرا آسان رایان

آسان رایان فعالیت خود را از سال ۸۳ آغاز نمود و طی این سالها همواره کوشیده تا با ارائه بهترین خدمات پاسخگوی نیاز شما عزیزان باشد و توانسته است در این مدت، اعتماد کاربران را جلب کند که از این رو به خود می بالیم.
آسان رایان تمام تلاش خود را برای تسریع در امر پاسخگویی به مشتری به کار گرفته است و امیدواریم همواره در این مسیر گام برداریم.

چکیده ای از فعالیت ها و خدماتِ متمایز آسان رایان:

-امکان خرید هاست به صورت ماهیانه:
از ویژگی های آسان رایان ، امکان خرید تمامی پلن های هاستینگ به صورت ماهیانه می باشد که این موضوع ریسک خرید را پایین می آورد ، به عبارت دیگر در صورت نارضایتی از سرویس های هاست شرکت آسان رایان هر زمان بخواهید می توانید سرویس خود را به شرکت دیگری منتقل نمایید.

– قیمت مناسب :
آسان رایان کوشیده است با قیمتی کاملا مناسب و متعادل، سرویس ها و محصولات خود را ارائه نماید و از این رو در زمینه ثبت دامنه ارزان ترین قیمت را داراست و همچنین در زمینه فروش هاست با قیمت هایی بسیار ارزان تر از رقبای خویش سعی در جلب رضایت شما عزیزان را دارد.

– پشتیبانی از طریق ایمیل، تیکت، تلفن های شرکت و همچنین تلفن همراه مدیر پشتیبانی:
شما مشتریان عزیز میتوانند از طریق ایمیل و یا تیکت مسایل و مشکلات مربوط به هاست، دامنه و یا سرویس های دیگر را با آسان رایان در میان بگذارید.
اصلا نیازی به لاگین در آسان رایان نیست، در صورتیکه ارسال ایمیل برایتان راحت تر است فقط کافی است به ایمیل:

چرا آسان رایان

ایمیلی ارسال نمایید که با ارسال ایمیل توسط شما به صورت اتوماتیک تیکتی برای شما باز خواهد شد و اطلاعات آن به ایمیل شما ارسال می گردد، باز هم نیازی به لاگین نیست می توانید پاسخ بعدی تان را در نیز همان ایمیل Reply نمایید.
تمامی تیکت ها به صورت ایمیل نیز برای شما ارسال می گردد و از این رو، پیگیریِ مسایل بسیار سریع تر و در دسترس تر خواهد بود.
همچنین میتوانند از طریق شماره های تلفن درج شده در سایت با آسان رایان در تماس باشید و در صورت لزوم با شماره همراه مدیر تیم پشتیبانی تماس برقرار نمایید.

– ارائه هاست و سرور مجازی و اختصاصی در بیش از ۲۰ کشور دنیا:
هاست های ارائه شده در آسان رایان به دلیل وجود نیازها و سلایق مختلف کاربران عزیز از سه کشور ایران، آمریکا و آلمان تهیه می شوند که هر کاربر با توجه به نیاز خویش می تواند اقدام به خرید هاست دلخواه خود نماید. (جهت مشاوره در این خصوص می توانید با بخش پشتیبانی شرکت تماس حاصل نمایید)

– ارائه هاست دانلود داخل کشور با سرعت بسیار بالا:
از مزایای این هاست امکان استفاده از رپیدلیچ و سرعت بالا در دانلود و آپلود است و مخصوص سایتهای دانلود می باشد.

– تخفیف ویژه مشتریان آسان رایان:
با خرید اولین هاست از آسان رایان، در تمام خریدهای بعدی هاست، حداقل ۱۰ درصد تخفیف به شما تعلق خواهد گرفت.
همچنین در دوره های مختلف، جشنواره های متعددی هم برای مشتریان قدیمی و هم مشتریان جدید در نظر گرفته شده که هر یک تخفیف های منحصر به فردی را دارد.

– خدمات دیگر:
شما مشتریان عزیز میتوانید هنگام خرید هاست کلیه امکانات نرم افزاری مورد نیاز اعم از نصب انواع سیستم عامل لینوکس روی سرورهای مجازی یا اختصاصی ، کنترل پنل دایرکت ادمین، سی پنل و … را نیز سفارش دهید. همچنین امکان سفارش بک آپ هفتگی (بر روی سروری دیگر به جهت حفظ امنیت بیشتر) نیز فراهم می باشد که باعث آرامش و رضایت خاطرشما مشتریان گرامی خواهد بود

جستجو و ثبت بسیار آسان دامنه :
از آنجا که کاربرپسند بودن یک سایت ، فاکتوری بسیار مهم برای هر مشتری است ، امکاناتی تدارک دیده شده است که منجر به جستجوی بسیار آسان و سفارش دامنه (ها) حتی به صورت گروهی می شود. آسان رایان کوشیده است تا به راحتی و در حداقل زمان، شما عزیزان را جهت ثبت و سفارش دامنه همراهی نماید.
آسان رایان در مسیری است که هیچ گاه پایان پذیر نیست و هر مسیر ، گامی است برای آغازِ موفقیتی تازه تر…

راهنمای خرید دامنه بین المللی از آسان رایان
راهنمای خرید دامنه IR از آسان رایان
راهنمای خرید هاست از آسان رایان

تفاوت طراحی وب و توسعه وب

در حقیقت، بسیاری از افراد از دو اصطلاح “طراحی وب” و “توسعه وب” به صورت مترادف استفاده می کنند، اما معنی این دو باهم بسیار متفاوت است. اگر شما به دنبال یک شغل جدید در صنعت طراحی وب هستید یا اگر شخصی هستید که به دنبال استخدام افراد حرفه ای  برای ساختن وب سایتی برای شرکتتان هستنید، باید تفاوت بین این دو اصطلاح و مهارت های آن ها را بدانید. پس بیایید نگاهی به تفاوت این دو کلمه بیاندازیم. 

طراح وب (web designer) کیست؟ 

طراح وب (web designer) فردی است که با بهره گیری از ابزارهای استاندارد طراحی، ظاهر وب سایت را طراحی کرده یا ارتقا می بخشد. عموماً طراحان وب از نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ و illustrator استفاده میکنند، این ظاهر گرافیکی در مراحل بعد با استفاده از HTML، جاوا اسکریپت، CSS و دیگر زبان های برنامه نویسی قابلیت نمایش در محیط وب پیدا میکند. 

توسعه وب(Web Developer) چیست؟ 

توسعه وب به دو دسته تقسیم می شود : توسعه ی Front-end و توسعه ی back-end . برخی از مهارت های این دو یکی بوده و با هم همپوشانی دارند، اما در حرفه طراحی وب از هر کدام برای اهداف خاصی استفاده میشود. یک طراح Front-end، طراحی ظاهری یک وبسایت را که توسط طراحان بصری از قبل ایجاد شده را کدنویسی میکند. آنها این کار را با استفاده از زبان های  HTML و CSS انجام میدهند.
یک توسعه دهنده Front-end از HTML برای ساختار سایت، از CSS برای تعیین سبک و طرح بصری، و برای ایجاد تعاملات و رویداد ها در صفحه از جاوا اسکریپت استفاده میکند. برای برخی از سایت های کوچک، توسعه Front-end ممکن است تنها نوعی از توسعه باشد که نیاز است.در حالی که برای پروژه های بزرگتر و پیچیده تر، توسعه back-end نیز باید انجام شود. توسعه back-end با برنامه نویسی پیشرفته تر و تعاملات بیشتر در صفحات وب سر و کار دارد.
یک توسعه دهنده back-end بر چگونگی کار وب سایت تمرکز میکند. آنها مشخص میکنند که کاربران چطور با قسمت های مختلف سایت در ارتباط باشند و نحوه ارتباط به چه شکلی باشد. این موارد می تواند شامل کدنویسی برای ارتباط با یک پایگاه داده باشد و یا ایجاد ویژگی هایی مانند سبدهای خرید الکترونیکی که به درگاه های پرداخت آنلاین و … متصل می شوند. 
توسعه دهندگان حرفه ای وب  میدانند چگونه CGI و اسکریپت هایی مانند PHP را برنامه نویسی کنند. آنها همچنین درباره نحوه کارکرد فرم های وب و چگونگی استفاده از بسته های نرم افزاری مختلف و API ها (رابط برنامه نویسی نرم افزار) اطلاعات و تجربه کافی دارند. آنها همچنین میدانند چگونه  از اتصال انواع نرم افزار به یکدیگر (برای ایجاد راه حل هایی که نیازهای خاص مشتری را برای حضور آنلاین برآورده می کنند)، استفاده کنند. 
 توسعه دهندگان back-end هم ممکن است نیاز داشته باشند قابلیت های جدیدی را از ابتدا برنامه نویسی کنند، زیرا ممکن است هیچ بسته نرم افزاری و یا کدی از قبل نوشته شده برای آن وجود نداشته باشد. 

تفاوت Web Designer و Web Developer چیست؟ 

به نظر شما تفاوت یک طراح وب و برنامه نویس وب چیست؟ مطابق چیزی که انتظار داریم، برنامه نویسان وب با استفاده از زبان‌های تحت وب ساختار و اسکلت سایت را به وجود می‌آورند. اما طراحان وب، بیشتر بر ویژگی‌های ظاهری و برقراری تعامل بهتر با کاربر تاکید دارند. البته بخشی از طراحی وب مربوط به قبل از شروع برنامه نویسی است و طراحان باید درباره نیازمندی‌ها و بخش‌های قابل پیاده‌سازی با برنامه نویسان صحبت کنند. 
جمع بندی 
پس دانستیم که برای طراحی وب به در درجه اول به مهارت‌های طراحی و سپس کدنویسی و برای برنامه نویسی وب، به تخصص کامل در کدنویسی نیاز دارید. هر کدام از این دو حوزه جذابیت‌ها و چالش‌های خود را دارند و با توجه به نوع مهارت و انتظاری که از شغل خود دارید، می‌توانید در این زمینه به کسب درآمد بپردازید. 
اما فراموش نکنید که رکن مشترک هر دو حوزه آشنایی با مباحث برنامه نویسی است. اگر قصد دارید آموزش برنامه نویسی را شروع کنید مطالب مجله آسان مگ در ادامه مسیر به شما کمک میکند.
برای اطلاع از محصولات و خدمات آسان رایان کلیک  کنید.